Algemene voorwaarden Glutenvrije Horeca

De Glutenvrije Horeca App is een mobiele applicatie met als doel om het makkelijker te maken om in Nederland lekker glutenvrij uit eten te kunnen. De volgende algemene voorwaarden zijn van kracht wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van onze app en aanvullende diensten.

Voor eventuele vragen en opmerkingen zijn wij te benaderen via het volgende e-mailadres: info@glutenvrijehoreca.nl

Disclaimer

Informatie die wordt getoond binnen de app zou afkomstig kunnen zijn van gebruikers en derde partijen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerde informatie die wordt getoond binnen de app. Wij geven geen garanties en zekerheden. Gebruik de informatie op de app ter inspiratie, maar doe altijd zelf nader onderzoek. Vooral indien je gevoelig bent voor kruisbestemmingen of last hebt van andere allergiƫn.

Privacy verklaring

De volgende gegevens kunnen wij verzamelen van jou als gebruiker indien je gebruik maakt van de app of andere aanvullende diensten:

Wij verzamelen deze gegevens met als doel om jou de dienst aan te bieden waar je je voor hebt aangemeld. Mocht je vragen hebben over jouw gegevens (zoals inzien of verwijderen ervan), neem dan contact op via info@glutenvrijehoreca.nl.

Wanneer een account langer dan twee jaar niet actief is geweest, zullen we privacy gevoelige informatie verwijderen. Bijdragen zoals reviews en locaties blijven wel in onze database.

Bijdragen

Een belangrijk onderdeel van de app zijn bijdragen van de gebruikers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan locaties en recensies. Indien je bijdraagt en input levert ga je er mee akkoord dat deze informatie on-geanonimiseerd openbaar getoond kan worden binnen en buiten de app.

Copyright en auteursrecht

Afbeeldingen en teksten die worden getoond op de Glutenvrije Horeca App kunnen afkomstig zijn van gebruikers. Indien er afbeeldingen worden weergegeven waar auteursrecht op rust of om andere juridische redenen niet getoond mogen worden, neem dan contact op via info@glutenvrijehoreca.nl en wij zullen zo snel mogelijk actie ondernemen.

Lekker Glutenvrij Keurmerk

Bij een aantal specifieke locaties wordt het Lekker Glutenvrij keurmerk weergegeven. Dit keurmerk is eigendom van de Nederlandse Coeliakie Vereneging. Glutenvrije Horeca is op geen manier verbonden met de Nederlandse Coeliakie Vereneging. Er is enkel spraken van goedkeuring vanuit de Nederlandse Coeliakie Vereneging die Glutenvrije Horeca de mogelijkheid geeft om het keurmerk - en de locaties die dit keurmerk bezitten - te tonen binnen de app.